Domů » Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Jiřina Merglová
IČO: 71361308
se sídlem Na Černém vršku 559/16, Beroun 266 01

Kontaktní e-mail: info@mdwebdesign.cz

Jaké údaje a proč sbíráme

Kontaktování a poptávka služeb

Před provedením poptávky sbíráme e-mail na základě vašeho souhlasu, abychom vám mohli poslat odkaz na poptávkový formulář. V kontaktním formuláři sbíráme jméno a e-mail, abychom vám mohli odpovědět dotazy v rámci budoucího plnění smlouvy. V poptávkovém formuláři sbíráme vaše jméno, e-mail a název firmy pro budoucí plnění smlouvy, abychom mohli připravit návrh řešení a cenovou nabídku.

Jak dlouho údaje uchováváme

Odeslání dotazu a poptávky: po dobu 1 roku.

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

Jiřina Merglová (IČO: 71361308, se sídlem Na Černém vršku 559/16, Beroun 266 01

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Co jsou soubory cookie

Cookies jsou malé textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. pomocí nich měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte.

Právní důvod používání

Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce. K používání dalších souborů cookie nám dáváte souhlas nastavením svého prohlížeče. Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 20.5.2018.